preload preload preload preload preload preload preload preload preload preload preload preload preload preload preload preload preload preload preload preload

Az utazgatóról

 

Kedves Utazgató Barátunk!

Úgy gondoltuk, szükség lenne már egy olyan portálra, ahol összegyűjthetjük tapasztalatainkat, információinkat mindazokról a helyekről, ahol megfordultunk: Magyarországtól Dél-Afrikáig, a Börzsönytől az Andokig.
Útikönyvek, reklámkatalógusok, prospektusok természetesen bőségesen rendelkezésre állnak és az interneten is elég hivatalos információ szerezhető be. Éppen ezért itt olyan szándékoltan személyes leírásokat, közvetlen és aktuális információkat várnánk minden billentyűzetet és egeret ragadó utazgatótól, ami túl van ezeken a hivatalos fórumokon. A többiekkel megosztott pozitív és negatív élmények, benyomások segítik tájékozódásunkat és kedvet kaphatunk egy-egy helyszín felkereséséhez (vagy elkerüléséhez :-)
A portál szerkezete egyszerű: országok, települések, és településekhez kapcsolódóan az egyes kártyák, amelyek kategóriákba (látnivaló, természet, szálllás stb.) sorolva tartalmazzák az információkat. Minden szerkeszthető, sőt hozzászólások is lehetségesek, illetve van külön fórum.

Használat: Igen egyszerű. A lényeg, hogy minden szerkeszthető. A struktúra a következő: ország, település és információs kártyák az egyes kategóriák szerint. Két fő rész van: Magyarország és külföld.
Magyarország összes települése fent van a lapon, ezért itt csak ki kell keresni, hogy melyikről akarunk írni, vagy melyikhez akarunk információs kártyát felszerkeszteni. Sőt, az "új kártya hozzáadása" gombbal a főlapról rögtön felvihetjük a kártyát. A kártyákhoz képeket is lehet feltölteni.
Külföldi adatok esetében ha még nincs fent az ország, akkor előbb azt hozzá kell adni a legördülő menüsorból. Ha pedig a település nincs még fent, akkor azt is javasolni kell. Ezeket előbb a moderátoroknak jóvá kell hagyni.
Minden eseményről (jóváhagyás, elutasítás stb.) email érkezik a felhasználó részére.
Ezen kívül minden kártyához tartozik hozzászólás rész és van egy külön fórum is.

Jó utazgatást!